Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Україна не поділяється на Схід і Захід

5 квітня громадський активіст із м. Торецька Донецької області, голова ГО «Твоє нове місто» Володимир Єлець відвідав 13 міст України, де його зустрічали члени громадської мережі «СВОЇ», волонтери, громадські активісти для обміну саджанцями дерев та кущів.
Такий обмін відбувся у містах Київ, Житомир, Рівне, Львів, Івано-Франківськ, Надвірна, Кропивницький, Горішні Плавні та Дніпро.
«Основна мета акції – єднання міст України, покращення екології. Ми хочемо озеленити міста і символічно побрататися з містами шляхом обміну землею. Тобто, крім того, що ми висаджуємо рослини з цих міст, ми ще й привозимо землю, і, звісно, навпаки, землю з нашого Торецька веземо у ці міста», — розповідає голова ГО «Твоє нове місто» Володимир Єлець.
На запрошення Надвірнянської райдержадміністрації волонтери з м. Торецька прибули в м. Надвірна та висадили саджанці Катальпи (дерево миру) на території військового комісаріату.
Надвірнянське та Делятинське лісові господарства передали волонтерам саджанці калини, модрини, сосни, ялини, ялівцю, дуба канадського.

У Торецьку дерева висадять у міському парку та скверах під час загальноміської толоки, яка запланована на 14 квітня.

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *