Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

В рамках проєкту «Інтерпретація спадщини замку Краснодвір: стратегія, план та візія», партнером якого є відділ культури Надвірнянської районної державної адміністрації, в Надвірнянській міській бібліотеці для юнацтва працюють фокус-групи

В рамках проєкту «Інтерпретація спадщини замку Краснодвір: стратегія, план та візія», партнером якого є відділ культури Надвірнянської районної державної адміністрації, в Надвірнянській міській бібліотеці для юнацтва працюють фокус-групи.

Проєкт реалізовує ГО «Надвірнянський туристично-інформаційний центр» завдяки фінансовій допомозі Європейського Союзу в рамках програми міні-грантів проекту ReHERIT
Згідно плану проєкту заплановано:
– зустріч в фокус групах;
– 2 робочі зустрічі із розробки Стратегії. Про це повідомив Володимир Гринішак, директор ГО «Надвірнянський туристично-інформаційний центр».

Метою цих зустрічей є визначення зацікавлених сторін та можливі напрямки розвитку території замку Краснодвір. А загалом мета Проєкту – об’єднати громаду міста Надвірна навколо створення центру інтерпретації історії міста задля створення конкурентоспроможного культурного та туристичного продукту.

“В результаті реалізації проекту ми отримаємо: – команду із школярів, студентів, громадських діячів, посадовців, депутатів, підприємців та спеціалістів, що в подальшому мають стати рушійною силою для створення центру інтерпретації історії міста; – стратегія «Ревіталізації замку «Краснодвір», план її реалізації; – ландшафтний дизайн території замку «Краснодвір»; – архітектурний план «Центру інтерпретації історії міста Надвірна»; – візуалізація території замку «Краснодвір»; – буклет з інформацією про проект; – розроблено та проведено театральні постановки; – створений відеомаппінг та проведено його показ”, – акцентує Володимир Гринішак.

 

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *