Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Привітання голови Надвірнянської районної державної адміністрації Володимира Паська з Днем працівників освіти!

Шановні освітяни Надвірнянщини!

Щиро і сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем працівників освіти, яке об’єднує всіх, хто відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки, мудрості.

Сьогодні наша країна йде шляхом боротьби за вільний національний розвиток, забезпечення мирного і гідного життя молодому поколінню.

Незважаючи на всі складнощі сьогодення, система освіти зберігає свій творчий потенціал, вона оновлюється, збагачується новими ідеями, утверджує демократичні засади. А ви, шановні вчителі, формуєте міцний фундамент для виховання у молодого покоління цінності патріотизму як належності до країни, українського народу, гордості за державу, відповідальності за її долю.

І саме ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє – молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни.

Спасибі Вам за щоденну турботу про молоде покоління, за терпіння і вірність обраному шляху.

Схиляю голову перед мудрістю українського освітянина – учителя, вченого, вихователя, викладача, майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашої держави.

Любіть наших дітей, навчайте правді і свободі, допомагайте повірити в їхні сили і можливості. Прославляйте й надалі українську школу, педагогічну науку, зміцнюйте та розвивайте її традиції.

Окремі слова вдячності ветеранам педагогічної праці, для яких освіта стала справою життя, якій було віддано так багато енергії, знань та душевного тепла.

Нехай щирі слова подяки звучать для вас не тільки у свята, а й щоденно.

Міцного здоров’я, віри у свої сили, вагомих здобутків у повсякденній праці, родинного щастя і добра бажаю всім вам на довгі роки.

Низький уклін і всенародна шана!

З повагою, голова Надвірнянської районної державної адміністрації

Володимир Пасько

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *