Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Леся Свідрак привітала рятувальників району із професійним святом

У четвер, 16 вересня, у Центральному міському будинку культури відбулись урочистості з нагоди святкування в Україні Дня рятівника.
З нагоди професійного свята рятувальників району привітала заступниця голови Надвірнянської РДА Леся Свідрак.

«Дякую за Вашу мужність, професіоналізм і самовідданість. За те, що там, де потрібна допомога, Ви завжди є першими.

Дякую за врятовані життя. За збережені матеріальні і культурні цінності. За вціліле майно родин, які потрапили в біду.

Дякую Вашим батькам, дружинам, дітям, які кожного разу проводжають Вас на роботу з тривогою. Бажаю, щоб Ви – їхні сини, чоловіки і тати – завжди поверталися додому здоровими і неушкодженими.

Хай оберігає Вас і Ваші сім’ї Господь.

Бажаю Вам міцного здоров’я, добра, миру, наснаги та витримки у службі на благо України!» – звернулася до рятувальників Леся Свідрак.

Крім того, за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди відзначення професійного свята Леся Свідрак нагородила рятувальників подяками та грамотами.

Довідково.
День рятівника в Україні відзначають 17 вересня. Свято відзначається щороку цього дня згідно з Указом Президента від 12 вересня 2008 року. День рятівника є професійним святом не тільки працівників усіх аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, але його відмічають також громадяни, які внесли свій вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *