Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

День захисту дітей

Кожна дитина у світі має отримувати щасливе безтурботне дитинство: бігати, розвиватись, стрибати, радіти життю під мирним українським небом. На жаль, клята війна та вторгнення окупантів забрало це право у багатьох наших діток. Реалія життя багатьох наших дітей – це сидіти в укритті, а не ловити сонячні промені. Сотні дітей насильно вивезені з України, а багатьох взагалі вже немає з нами.

Сьогодні ми згадуємо про тих дітей, які загинули в будівлі драматичного театру у Маріуполі. Тих, яких ми втратили, коли окупанти били по пологових, школах, дитсадках, дитячих майданчиках, багатоповерхівках, по колонах з цивільними, які намагалися евакуюватися.

Сьогодні ми думаємо про дітей, яких незаконно вивезли на болота, і робимо все, щоб їх повернути додому.

Сьогодні ми думаємо про українських дітей, які осиротіли. Наш обов‘язок – підтримати їх на всіх рівнях.

Сьогодні ми думаємо про тисячі українських дітей, які за роки російсько-української війни, а особливо в умовах повномасштабного вторгнення, дуже подорослішали. Вони безпомилково відрізняють звуки й розуміють, чим їх обстрілюють. Знають, що таке відсутність харчів, води, світла й тепла. Замість дозвілля – волонтерять, проводять концерти, щоб допомогти ЗСУ.

Але навіть в найтемніші часи діти залишаються дітьми. Дякуємо за те, що запалюєте нас, дорослих, своєю енергією, патріотизмом та вірою. Дякуємо за ваш сміх і безпосередність.

Діти і їхнє майбутнє – це головне, за що бореться наша держава. Переможемо.

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *