Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

До уваги платників податків: закриваються рахунки з обліку податків, зборів, платежів до державного та місцевих бюджетів області під МФО 836014

З 1 липня 2018 року запроваджено централізовану модель виконання дохідної частини бюджетів, відповідно до якої рахунки для зарахування податків, зборів, платежів до державного та місцевих бюджетів відкрито на балансі Державної казначейської служби України (МФО 899998, назва банку одержувача – Казначейство України (ЕАП)).
З метою уникнення втрат державного та місцевих бюджетів у зв’язку зі зміною реквізитів рахунків, наказом ДКСУ від 27.06.2018 р. №216 «Про організацію роботи самостійних структурних підрозділів Державної казначейської служби України та головних управлінь Державної казначейської служби України при переході на централізовану модель виконання дохідної частини бюджетів» було встановлено перехідний період роботи органів Державної казначейської служби України у процесі казначейського обслуговування державного та місцевих бюджетів за доходами з 2 липня до 10 вересня 2018 року.

На час перехідного періоду рахунки для зарахування доходів до державного та місцевих бюджетів, відкриті на балансі головних управлінь Казначейства під МФО 836014, залишилися такими, що діють.

10 вересня 2018 року перехідний період закінчується. Рахунки з обліку надходжень до бюджетів під МФО 836014 будуть закриті.

Реквізити актуальних рахунків для сплати податків, зборів, платежів до державного та місцевих бюджетів Івано-Франківської області розміщені на сторінці ГУ ДКСУ у рубриці «Реквізити рахунків» за посиланням www.treasury.gov.ua.

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *