Шановні бджолярі Надвірнянщини!


Щиро вітаємо вас з Днем пасічника!

     Бджолярів з давніх-давен шанували на українській землі. Протягом сторіч виготовлення меду з кропіткого ремесла перетворилося на справжнє мистецтво. Його секрети відкриваються лише дбайливим і працьовитим.


Щиро вітаємо вас з Днем пасічника!

     Бджолярів з давніх-давен шанували на українській землі. Протягом сторіч виготовлення меду з кропіткого ремесла перетворилося на справжнє мистецтво. Його секрети відкриваються лише дбайливим і працьовитим.

     Цього ж дня православні відзначають Преображення Господнє, яке в народі називають Яблучним Спасом. У цей день за традицією в церквах освячують яблука та мед. Пасічники освячують вулики, перед настанням холодів, щоб бджоли добре перезимували.

     Честь і хвала трудівникам пасік, які приносять до столу українців неповторний дар землі та сонця. Велика подяка вам за наполегливість, вірність народним традиціям, любов до своєї землі.

     Нехай добробут, радість творчості, відчуття гармонії з природою стануть винагородою всім українським бджолярам за терпіння та труд.

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *