Використання енергетичних матеріалів і продуктів перероблення нафти підприємствами та організаціями Надвірнянського району у січні 2015 року

  Головне управління статистики інформує. Підприємствами і організаціями Надвірнянського району протягом січня 2015р. використано 10,6 млн.м3 газу природного, 192,9т палива дизельного, 111,4т бензину моторногоі 48,1т нафти сирої, включаючи газовий конденсат. У порівнянні зсічнем 2014р. зменшилося використанняусіх енергетичних матеріалів, зокрема,вугілля кам’яного – у 2,6 раза, газу природного– в 1,9 раза, нафти сирої, включаючи газовий конденсат та палива дизельного – майже на 27%,бензину моторного– на 21%.
    Питома вага району у загальнообласних обсягах споживання нафти сирої склала 50,1%,бензину моторного – 13,1%,газу природного– 8,3%іпалива дизельного– 5,6%.
    Станом на 1 лютого 2015 року залишки енергетичних ресурсів у споживачів та постачальників району склали: нафти сирої – 8,7 тис.т, мазутів топкових важких – 4,5 тис.т, бензину моторного – 190 т, палива   дизельного – 165,3 т, вугілля кам’яного – 45,6 т. Порівняно до 1 лютого 2014 року зменшилися  залишки майже усіх видів енергетичних матеріалів, зокрема: палива  дизельного – у 4,7 раза, мазутів топкових важких – в 1,9 раза, нафти  сирої,  включаючи газовий конденсат – на 22,8%,бензинумоторного– на 10,3%. Разом з тим, залишки вугілля кам’яного збільшилися на 40,3
%.   

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *