Використання енергетичних матеріалів і продуктів перероблення нафти підприємствами та організаціями Надвірнянського району у лютому 2015 року

    Головне управління статистики інформує. Підприємствами і організаціями Надвірнянського району протягом лютого 2015р.використано 8,9млн.м3 газу природного, 228,5т палива дизельного, 116,9т бензину моторногоі 45,9т нафти сирої, включаючигазовий   конденсат.У порівнянні злютим 2014р. зменшилося використанняусіх енергетичних матеріалів, зокрема, вугілля кам’яного – у 1,6 раза, газу природного– у 2,2 раза, нафти сирої, включаючи газовий конденсат – на 31%, бензину моторного – на 17,1%,  палива дизельного – на 12,9%.
  Питома вага району у загальнообласних обсягах споживання нафти сирої склала 31,4%, бензину моторного – 14%,газу природного – 8,9%і палива дизельного – 6%.
Станом на 1 березня 2015 року залишки енергетичних ресурсів у споживачів та постачальників району склали: нафти сирої – 8,6 тис.т, мазутівтопкових важких – 4,5 тис.т, бензину моторного – 207,6 т, палива   дизельного – 191,2 т, вугілля кам’яного – 36,1 т. Порівняно до 1 березня 2014 року зменшилися  залишки майже усіх видів енергетичних матеріалів, зокрема: палива  дизельного – у 4 рази, мазутів топкових важких – в 1,9 раза, нафти  сирої,  включаючи газовий конденсат – на 23,6%,бензину моторного– на 2%. Разом з тим, залишки вугілля кам’яного збільшилися на 11,1%.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *