Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Виробництво продукції тваринництва у Надвірнянському районі в 2014 році

Головне управління статистики інформує.
За 2014р.усіма категоріями господарств району (за розрахунками) реалізовано  на забій  7,1тис.т худоби та птиці  (в живій вазі),  що  на 2,6%  більше,ніж  за 2013р., вироблено  43,5тис.т молока (на 3,6% більше) та  17,8млн.шт. яєць (на 2,9% більше).
Питома вага району в загальнообласних обсягах виробництва м’яса склала  5,6%,  молока – 9%, яєць – 2,1%.

Головне управління статистики інформує.
За 2014р.усіма категоріями господарств району (за розрахунками) реалізовано  на забій  7,1тис.т худоби та птиці  (в живій вазі),  що  на 2,6%  більше,ніж  за 2013р., вироблено  43,5тис.т молока (на 3,6% більше) та  17,8млн.шт. яєць (на 2,9% більше).
Питома вага району в загальнообласних обсягах виробництва м’яса склала  5,6%,  молока – 9%, яєць – 2,1%.
На господарства населення припадають усі обсяги виробництва молока та яєць, 83,2% м’яса.

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *