Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Серпень 9, 2023

Начальник ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області Володимир Чернецький розповів про роботу Аварійно-рятувального загону спеціального призначення в Івано-Франківській області

Зпочатку 2023 року, піротехніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України в області здійснили 103 залучення на території області, під час яких було виявлено та знешкоджено 466 одиниць вибухонебезпечних предметів, і обстежено територію площею 34 гектари. З початку війни проведено 306 залучень, під час яких виявлено та знешкоджено 999 одиниць вибухонебезпечних предметів, обстежено територію площею 77,5 гектара. (більше…)

Пам’ятка для осіб, постраждалих від торгівлі людьми / посадових осіб, відповідальних за встановлення статусу такої особи

Одним із завдань органів державної влади є підвищення обізнаності громадян з поняттям торгівлі людьми. (більше…)

Тепер пам’ять про Олександра втілена у граніті – суворому, як війна, і міцному, як дух бойового льотчика, – Світлана Онищук

На річницю загибелі відомого пілота-штурмовика, Героя України, майора Олександра Кукурби з Прикарпаття на місці трагедії відкрили пам’ятник. (більше…)

Прикарпатські рятувальники здали кров для поранених військових

Узв’язку із бойовими діями на території країни завжди є гостра потреба у донорській крові, щоб врятувати життя пораненим військовослужбовцям, які захищають нашу країну. (більше…)

Постраждалий від війни мікробізнес і підприємці з-поміж ВПО можуть отримати грантову допомогу

Міжнародна гуманітарна організація Help – Hilfe zur Selbsthilfe надає грантову допомогу підприємцям з-поміж ВПО, а також мікробізнесу, який постраждав від військової агресії. Про це організація інформує на своїй інтернет-сторінці (більше…)

єОселя: стартував новий етап програми доступної іпотеки на житло

1 серпня набули чинності ухвалені Урядом зміни до Постанови КМУ №856. Відтепер подати заявку на участь в програмі тепер можуть ветерани війни, учасники бойових дій, ВПО та громадяни, які не мають власного житла, більшого за нормативну площу. (більше…)

Крок за кроком ми робимо деокупацію Криму дедалі більш досяжною й продуманою – звернення Президента України

Дорогі українці, українки!

Сьогодні вже в другій половині дня завершилися рятувальні роботи в Покровську на Донеччині після вчорашнього ракетного удару російських терористів. Дев’ять людей загинули. Мої співчуття рідним і близьким. 82 людини поранено. Усім надається необхідна допомога. Серед поранених – двоє дітей, обидва хлопці, один із них – у важкому стані. Його звати Микита, всього лише 11 років дитині, учень 6-го класу школи. Бажаю якнайшвидшого одужання всім, хто постраждав від цієї чергової російської підлості. Було кілька ракетних ударів. Другий удар відбувся вже тоді, коли почалася рятувальна операція. Таке свідоме рішення терористів – завдати найбільше болю, найбільше шкоди. І за це буде максимальна відповідальність Росії – хоч би як розвивалися події, але вироки проти терористів повинні бути. (більше…)