Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Серпень 11, 2023

Компенсація за знищене житло: як подати заяву

Першого серпня стартував другий етап реалізації державної програми із забезпечення житлом українців, чия оселя була пошкоджена або знищена внаслідок збройної агресії рф. (більше…)

Уряд продовжив строки для ідентифікації отримувачів пенсій та соцвиплат в Ощадбанку

Таке рішення ухвалено на засіданні Кабміну. Відповідною постановою передбачено, що період для фізичної ідентифікації одержувачів пенсійних та соціальних виплат продовжено до 31 грудня 2023 року. Це стосується внутрішньо переміщених осіб, яких було взято на облік до 24 лютого 2022 року. (більше…)

Психологічна допомога в надзвичайних ситуаціях: рекомендації від проєкту «Ти як?»

Українці щодня страждають від прильотів, обстрілів та вибухів. Втрачають домівки, близьких та звичне життя. Важливо допомогти людині в перші хвилини екстремальної ситуації не тільки фізично, але й емоційно. Як підтримати і допомогти під час сильного стресу? Читайте рекомендації, розроблені в межах проєкту «Ти як?» з ініціативи Олени Зеленської. (більше…)

Грошова допомога постраждалим від підтоплення на Херсонщині та Миколаївщині: Уряд продовжив термін прийому заяв на виплати

Відповідне рішення ухвалено на засіданні Уряду. Таким чином, постраждалі мешканці Херсонщини та Миколаївщини зможуть подати заяви на грошову держдопомогу до 31 жовтня 2023 року включно. (більше…)

Які щеплення потрібні вагітним

Щеплення потрібні не лише дітям, а й дорослим. Щобільше, вагітність вимагає низки щеплень, щоб якомога краще убезпечити як саму вагітну, так і її майбутню дитину від інфекцій. Які щеплення треба робити безпосередньо під час вагітності? (більше…)