Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Серпень 15, 2023

Інформаційна кампанія “Мобілізація”. Психологічна підготовка

Кожен військовослужбовець Збройних Сил України проходить обов’язкову базову підготовку та вдосконалює свої бойові навички під час бойового злагодження військових підрозділів. Однак, для виконання бойових завдань та збереження життя військовослужбовців важливі не тільки їхні професійні навички, але й психологічна готовність. В фільмі розкривається сутність психологічної підготовки військовослужбовців Збройних Сил України.

Понад 6 тисяч осіб були працевлаштовані за сприяння служби зайнятості від початку року

Усічні – липні 2023 року з філіями обласного центру зайнятості співпрацювали 3 тис. роботодавців. У базі даних обласної служби зайнятості налічувалось 7,7 тис. вакансій. За сприяння служби зайнятості було укомплектовано 5,6 тис. вакансій, рівень укомплектування вакансій склав 72,4%. (більше…)

Цієї ночі ворог знову завдав масованого ракетного удару по Україні. Влучання були у Львові, Луцьку і Дніпрі.

За інформацією Повітряних сил, було зафіксовано пуски щонайменше 28 крилатих ракет різних типів. 16 крилатих ракет Х-101/Х-555 було знищено. (більше…)

Конкурс культурно-мистецьких проєктів, спрямованих на випуск книжкової продукції за пріоритетними тематичними напрямами: Перелік переможців

11 серпня наказом Міністерства культури та інформаційної політики України № 426 “Про затвердження переліку книжкових видань за результатами проведеного мистецького конкурсу” було затверджено перелік переможців конкурсу культурно-мистецьких проєктів, спрямованих на випуск книжкової продукції за пріоритетними тематичними напрямами. (більше…)