Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Серпень 29, 2023

Немає таких слів, щоб описати силу, велич і самопожертву героя, який залишається навічно в бою, щоб його народ зберіг волю та здобув перемогу – Президент у День пам’яті захисників України

УДень пам’яті захисників України Президент Володимир Зеленський ушанував воїнів, полеглих у російсько-українській війні. (більше…)

Мовчазне спецпогашення: благодійну поштову марку «Вічна памʼять» введено в обіг

Сьогодні, 29 серпня, у День пам’яті загиблих захисників України Укрпошта організувала мовчазне спецпогашення нової поштової марки «Вічна памʼять». Захід відбувся біля Стіни памʼяті полеглих у російсько-українській війні, що пролягає вздовж муру Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря в столиці, його формат продиктував поштовий випуск: без промов, зайвих слів, медіа. Спецпогашення пройдуть також у регіонах. Штемпелі тимчасово окупованих територій АР Крим та м. Севастополя працюватимуть на київському головпоштамті; штемпель Луганської області прикріплено до міста Покровськ (Донецька область). (більше…)

Запобігти стресовим ситуаціям у сімʼях військових та допомогти їм у комунікації із ЗСУ – у Міноборони презентували соцпроєкт «Родинам захисників»

Міністерство оборони України проводить інформаційну кампанію «Родинам захисників». Соціальний проєкт покликаний розʼяснити, як запобігти стресовим ситуаціям у родинах захисників і захисниць та інформувати членів сімей військових про канали комунікації із ЗСУ. (більше…)

Ще одну автівку та матеріальні цінності на понад 330 тисяч гривень передали для новоствореного батальйону

Прикарпаття продовжує допомагати захисникам. Цього разу голова обласної державної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук спільно з керівниками двох департаментів – фінансів й економічного розвитку, промисловості та інфраструктури ОВА – Іриною Мацькевич та Сергієм Подошвою передали для потреб новоствореного батальйону позашляховик, який правники даних структурних підрозділів придбали за власні кошти. (більше…)

Наша «оборонка» даватиме більший результат – звернення Президента України

Бажаю здоровʼя, шановні українці, українки!

Сьогодні був довгий і змістовний день нарад і зустрічей. Міжнародні заходи, наша комунікація, український порядок денний. (більше…)

Жителі Херсонщини висловлюють вдячність прикарпатцям за допомогу у відновленні їхніх домівок

Прикарпатські будівельники у межах проєкту “Пліч-о-пліч”, ініційованого Президентом Володимиром Зеленським, відбудовують село Давидів Брід Херсонської області.

Щодня у населеному пункті працюють три бригади будівельників. (більше…)