Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Серпень 30, 2023

Чи може дитина без щеплення КПК відвідувати дитячі заклади

Як повідомляють у Івано-Франківському обласному центрі контролю та профілактики хворобдітям, які не отримали щеплень згідно з Календарем профілактичних щеплень, не дозволено відвідувати дитячі заклади (згідно зі статтею 15 Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб”). (більше…)

Учасник бойових дій Роман Янко надав для благодійного аукціону шахи ручної роботи

Цьогоріч місто Галич відзначає 1125-у річницю з часу першої писемної згадки. У рамках відзначення за ініціативи голови обласної державної адміністрації – начальниці обласної військової адміністрації Світлани Онищук у Галичі відбудеться вже ІІІ благодійний аукціон на підтримку захисників і захисниць з Прикарпаття, виручені кошти з якого спрямують на придбання всього необхідного для військовослужбовців. (більше…)

Негода, яка вчора вирувала на Івано-Франківщині, завдала збитків жителям кількох населених пунктів

Вчора ввечері на Прикарпатті вирувала негода. Місцями – грози, град та шквали. Є пошкодження – без покрівлі залишились 31 житловий будинок, 3 адмінбудівлі та 13 господарських споруд. Про це повідомила голова обласної державної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук. (більше…)

Щоби забезпечити внутрішньо переміщених людей житлом в області ведеться плідна співпраця з міжнародними донорами

Щоби забезпечити внутрішньо переміщених людей житлом в області ведеться плідна співпраця з міжнародними донорами. Саме з їхньою допомогою  на Прикарпатті облаштовують соціальне житло для переселенців. (більше…)

Бути достойними шляху, яким іде Україна, – це обовʼязок – звернення Президента Володимира Зеленського

Дорогі українці, українки!

Сьогодні особливий день. День памʼяті. День усіх наших захисників, захисниць, які загинули в боях заради України з 14-го року, з 24 лютого. Сини, доньки. Батьки, матері. Брати, сестри. Друзі. Колеги. Знайомі. Побратими. Багатьом з українців сьогодні є кого згадати, чию памʼять ушанувати. (більше…)