Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Вересень 1, 2023

Страховий стаж і військова служба за межами України будуть враховані при призначенні пенсії, — Комітет ВРУ з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

Верховна Рада України прийняла за основу законопроект щодо обчислення страхового стажу особам, які працювали за межами України (№9453). (більше…)

«Пліч-о-пліч»: Прикарпатці відновлюють житлові будинки у населеному пункті Давидів Брід, що на Херсонщини

Івано-Франківщина бере активну участь у реалізації національного проєкту «Пліч-о-пліч» та продовжує допомагати відновлювати постраждалі житлові будинки у селі Давидів Брід Херсонської області. Цей проєкт об’єднує усіх українців, органи виконавчої влади, місцевого самоврядування  задля відбудови громад, які найбільше постраждали від наслідків російської агресії. (більше…)

Працевлаштування внутрішньо переміщених людей – наше спільне завдання

Актуальні питання працевлаштування внутрішньо переміщених людей, які знайшли свій прихисток на Прикарпатті, обговорювались в Івано-Франківському обласному центрі зайнятості під час засідання “круглого столу” за участю громадських організацій та благодійних фондів. (більше…)

Гранти Президента України для молодих діячів у галузі культури

Міністерство культури та інформаційної політики України оголошує конкурс на одержання у 2024 році щорічних грантів Президента України молодими діячами у галузі театрального, музичного, циркового, образотворчого мистецтва, молодими письменниками і майстрами народного мистецтва для створення і реалізації творчих проектів. (більше…)