Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Жовтень 3, 2023

Прикарпаття стало учасником пілотного українсько-корейського проєкту зі встановлення сонячних електростанцій у Центрах надання адміністративних послуг

Про це повідомила голова обласної державної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук. (більше…)

Державні послуги для захисників і захисниць України — на Гіді

Робимо все можливе, щоб українські військові отримували всі необхідні послуги швидко й зручно. На Гіді з державних послуг ветерани та члени їхніх сімей можуть знайти покрокові інструкції про те, як оформити потрібні довідки чи одержати допомогу від держави. (більше…)

Світлана Онищук: Прикарпаття отримало першу путівку на літні Олімпійські ігри, що відбудуться наступного року в Парижі

Ліцензію на Олімпіаду здобула наша 15-річна гімнастка Анна Лащевська за підсумками кваліфікації на чемпіонаті світу, що триває в Бельгії, в дисципліні “індивідуальне багатоборство”. Про це повідомила голова обласної державної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук. (більше…)

Світлана Онищук: Підтримка людей, які втратили через війну власні домівки, – виклик, який постав перед нами з початку повномасштабного вторгення

Про допомогу внутрішньо переміщеним людям,  зокрема щодо проживання, під час пресбрифінгу в медіацентрі розповіла голова обласної державної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук. (більше…)