Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Жовтень 5, 2023

Україна приєднується до Глобальної мережі цифрових документів охорони здоров’я ВООЗ

Цифрова європейська співпраця в медичній сфері. Україна приєднується до Глобальної мережі цифрових документів охорони здоров’я ВООЗ (більше…)

«ГАЗМЕРЕЖІ» відтепер здійснюють розподіл газу в Івано-Франківській області

З1 жовтня 2023 року розподіл природного газу споживачам Прикарпаття, за винятком клієнтів «Тисменицягаз», здійснює Івано-Франківська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України», яке входить до Групи Нафтогаз. Івано-Франківська філія «Газмережі» отримала ліцензію Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (№1769 від 29.09.2023 року), на ведення діяльності на території Івано-Франківської області. (більше…)

Проєкт «Фільтр» та Суспільне проведуть Всеукраїнський урок єдності для школярів 5-11 класів, їхніх батьків та вчителів

6 жовтня о 12:00 національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики та Суспільне Мовлення проведуть Всеукраїнський урок єдності для школярів 5-11 класів, їхніх батьків та вчителів. Урок транслюватиметься на телеканалі Суспільне Культура та на YouTube-каналі Перший 6 жовтня о 12:00, а також 13 жовтня о 9:30 у повторі. (більше…)

Організовуйте збори коштів у своєму колективі в межах акції “Смілива гривня”

Кожна монета має в собі силу вдячності та підтримки. Запрошуємо вас приєднатися до благодійної акції “Смілива гривня”, яка має на меті допомогти нашим українським військовим – справжнім героям, які щодня ризикують своїм життям, захищаючи нашу країну. (більше…)