Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Жовтень 24, 2023

Зустрічіз студентами 4 курсу ВСП «Надвірнянський фаховий коледж НТУ»

Сьогодні у Надвірнянській РВА відбулася  зустріч начальника служби у справах дітей Марії Сметанюк із студентами 4 курсу ВСП «Надвірнянський фаховий коледж НТУ»  в рамках навчальної практики та обміну досвідом про діяльність служби у справах дітей Надвірнянського району.

(більше…)

«Друг просить у борг»: поліція нагадує прикарпатцям як не потрапити у пастку аферистів

Якщо у соцмережі ви отримали таке повідомлення, не поспішайте: переконайтеся, чи справді вашому товаришу потрібна фінансова допомога. (більше…)

Проходьте щорічний національний тест з медіаграмотності та вигравайте подарунки

Під час Глобального тижня медіаграмотності Фільтр, національний проєкт з медіаграмотності Міністерства культури та інформаційної політики України спільно з USAID, IREX та ПРООН в Україні уже другий рік поспіль організовує національний тест з медіаграмотності. (більше…)

За субсидією можна звернутися в будь-який місяць року

Друзі, зважаючи, що багато хто хвилюється, що може не встигнути вчасно подати заявку на оформлення житлової субсидії.  Звертаємо вашу увагу: за субсидією можна звернутися в будь-який місяць року. (більше…)

Підприємці зі Львівщини й Івано-Франківщини можуть отримати гранти на відновлення релокованого бізнесу

Взяти участь у конкурсі запрошують підприємців, які ведуть або планують вести свою діяльність у Львівській або Івано-Франківській областях, прагнуть відновити постраждалий від війни бізнес і створити робочі місця. (більше…)

Про основні напрямки роботи із внутрішньо переміщеними людьми Івано-Франківського центру зайнятості йшлося на пресбрифінгу в ОВА

Умедійному центрі обласної державної (військової) адміністрації директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк розповів про роботу щодо зайнятості внутрішньо переміщених осіб та співпрацю у цьому напрямку із роботодавцями. (більше…)