Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Жовтень 27, 2023

Петро Хмельовський з робочою поїздкою відвідав громади району

Начальник Надвірнянської РВА Петро Хмельовський з робочою поїздкою відвідав громади району. Там посадовець промоніторив об’єкти критичної інфраструктури систем водопостачання та водовідведення.  (більше…)

Листівки українською будь-куди по світу: Укрпошта запускає нову ініціативу до Дня української писемності та мови

До Дня української писемності та мови Укрпошта за сприяння Уповноваженого із захисту державної мови та Міністерства освіти і науки України ініціює відправлення листівок українською, аби об’єднати кожного, хто залишився в Україні й хто чекає на повернення додому. (більше…)

Які розміри допомоги по тимчасовій непрацездатності передбачено законодавством України

Розмір допомоги по тимчасовій непрацездатності

Відповідно до статті 17 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” розмір допомоги по тимчасовій непрацездатності застрахованих осіб залежить від страхового стажу та виплачується як: (більше…)

Нарощуємо наші можливості та чіткіше бачимо завершення війни українською перемогою – звернення Президента Володимира Зеленського

Бажаю здоровʼя, шановні українці, українки!

Сьогодні є рішення про два нових пакети оборонної підтримки – від Америки й Данії. (більше…)

Чому антибіотики не допоможуть при застуд

Застуда – це загальновживана назва гострих респіраторних захворювань, викликаних різноманітними вірусами. І саме через ці віруси у нас закладає ніс та з’являються шмарклі, болить горло та починається кашель. (більше…)

Прозорість і підзвітність – в дії

Сьогодні громади, регіони, вся Україна має спільну мету, тож маємо бути єдиними та послідовними у питаннях протидії корупції та дезінформації. Не припустимі жодні подвійні стандарти та толерування зловживань ресурсами платників податків чи службовим становищем. Корупція неприпустима у будь-які часи, а тим паче в умовах повномасштабної війни. На всіх рівнях влада в державі має гуртуватися навколо боротьби проти зовнішнього та внутрішнього ворога. Зокрема, першочергово спрямовувати фінансові ресурси на допомогу військовим та родинам полеглих захисників.

(більше…)