Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Листопад 3, 2023

Про контрольовану ситуацію щодо захворюваності гепатитом А на Прикарпатті йшлося на брифінгу в ОВА

Сьогодні у медійному центрі обласної державної (військової) адміністрації відбувся пресбрифінг в.о. директора департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА Володимира Дзьомбака та головного державного санітарного лікаря Івано-Франківської області Руслана Савчука щодо випадків захворюваності на гепатит А в області. (більше…)

Державні послуги у сфері ветеринарії — на Гіді

Якщо ви хочете розпочати ветеринарну практику або отримати ліцензію на виготовлення препаратів для тварин — переходьте на Гід з державних послуг. Там знайдете покрокові інструкції про те, як отримати необхідну послугу у сфері ветеринарії замість того, щоб годинами розбиратися самотужки. (більше…)

При Івано-Франківській ОВА почала працювати робоча група «Прозорість і підзвітність». Її завдання – проведення моніторингу державних закупівель.

При Івано-Франківській ОВА почала  працювати робоча група «Прозорість і підзвітність». Її завдання – проведення моніторингу державних закупівель.

Детальніше у відео:

www.facebook.com/watch/?v=852954436315800

Які ускладнення бувають від кору

Кір це важке інфекційне захворювання, яке загрожує не лише дітям, а всім хто не має імунітету до нього. Імунітет до кору можна здобути або після перенесеної хвороби, або ж – після вакцинації. Імунітет краще здобути через вакцинацію, аніж в результаті перенесеної хвороби. Після кору завжди настає так звана імунна амнезія, тобто “втрата пам’яті” імунітету, його ослаблення до  різних збудників хвороб. (більше…)