Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Липень 18, 2024

Проєкт «Військове таборування»

З 22 по 28 липня 2024 року у Волинській області, м. Луцьк громадською організацією «ПРО 100 МОЛОДЬ» буде реалізовано проєкт «Військове таборування». У рамках проєкту учасники здобудуть навички з стрілецької підготовки та тактики, техніки надання домедичної допомоги та психологічної стійкості. Протягом проєкту учасники опановуватимуть методи ефективної роботи в команді в стресових умовах, що сприятиме формуванню високої самодисципліни і відповідальності за свої дії. До участі запрошуються молодіжні працівники та працівниці, працівники молодіжних центрів та центрів національно-патріотичного виховання віком від 18 років. (більше…)

Надвірнянська РВА продовжує допомагати війську

Працівники Надвірнянської районної державної адміністрації продовжують підтримувати Збройні сили України щомісячними донатами із одноденної заробітної плати.
Плати динамометричних датчиків VZ -1 для FPV дронів у кількості 230 штук передано 102 окремій бригаді територіальної оборони 76 батальйону на суму 110 400 грн.
Конвертувати кошти в бойові комплектуючі для безпосереднього ураження ворога вкотре вдалося здійснити за допомогою благодійної організації «Благодійний фонд «САН», яка не тільки реалізовує потреби військових, а й допомагає фінансово.
Великою приємністю для присутніх стала подяка Надвірнянській районній військовій адміністрації від командування та особового складу Військової частини А7135 в особі командира Руслана Тимківа.
Віримо, що кожен наш внесок стане бойовим інструментом для подолання ворога у вправних руках Воїнів!
Разом переможемо!

Семінар-нарада з питань охорони праці

Семінар-нарада з посадовими особами, відповідальними за охорону праці та фахівцями з питань соціального захисту територіальних громад району відбулася сьогодні в Надвірнянській райдержадміністрації.
Про особливості застосування окремих норм Закону України «Про охорону праці» під час дії воєнного стану доповідала головний державний інспектор відділу безпеки праці територіального підрозділу Держпраці України в Івано-Франківській області Возняк Марія Андріївна.
Головний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків ГУ ПФУ в Івано-Франківській області Кернякевич Сергій Любомирович ознайомив зі змінамидо законодавства щодо відшкодування шкоди потерпілому в разі втрати працездатності та Порядку розслідування нещасних випадків на виробництві.
Про основні положення законодавства України про гігієну праці говорила завідувач сектору з питань впровадження та реалізації програм психосоціальної підтримку управління інспекційної діяльності в Івано-Франківській області Південно-Західного міжрегіонального управління ержпраці Сендецька Стефанія Володимирівна.
Обговорили питання діяльності служб охорони праці в комунальних установах, зокрема, закладах освіти; обмеження деяких прав і свобод громадян у зв’язку з дією воєнного стану; алгоритму проведення розслідування нещасних випадків на виробництві; посадові обов’язки фахівців, відповідальних за охорону праці на підприємствах, в установах та організаціях; дотримання норм гігієни праці та забезпечення психосоціальної підтримки працівників.