Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Липень 28, 2024

Для оздоровлення на Прикарпатті прибули 20 юних спортсменів футбольного клубу «Зевс» з Харківщини


Їх прийматиме відпочинково-оздоровчий  заклад на Косівщині.

Про це повідомила Світлана Онищук на своїй сторінці у Facebook.

Важливо, щоби діти та молодь, які проживають у прифронтових областях під постійними ворожими обстрілами, мали змогу відпочити фізично та перезавантажитись емоційно.

Цьому сприятиме мальовнича природа, а також насичена та цікава програма перебування.

 Світлана Онищук висловила слова вдячності партнерам, які допомагають з перевезенням дітей, а також долучаються до проведення дозвілля для дітей.

У Карпати на відпочинок вирушили дві родини загиблих Героїв з дітьми, – Світлана Онищук


Урамках проєкту «Турбота про родину Героя» протягом тижня четверо діток наших полеглих захисників з матерями матимуть змогу оздоровитися та відпочити в мальовничій місцевості, краса якої змушує про все забути. Родини прийматиме  парк-готель «Phoenix Relax Park» у Буковелі.

Для учасників проєкту передбачене комфортне проживання, якісне харчування, а також очікує цікава програма дозвілля. Про це розповіла Світлана Онищук  на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі “Фейсбук”.

“Слова вдячності партнерам, які весь цей час приймають на відпочинок родини.

Запрошуємо долучатись й інших готельєрів, щоби мати змогу оздоровити ще більше дітей полеглих оборонців. Їм потрібна наша підтримка. А відпочинок у горах – чудова нагода перезавантажитись емоційно та оздоровитись фізично”, – зауважила очільниця області.

#Турбота_про_родину_Героя