Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Серпень 4, 2024

Тисячі прочан зібрала XII Всеукраїнська Патріарша проща у Крилосі, яку очолив Глава УГКЦ Блаженніший Святослав


Перед Галицькою чудотворною іконою Матері Божої спільно з родинами загиблих та безвісти зниклих Героїв молилися за перемогу та мир в Україні, за наше доблесне військо, яке нині стоїть на захисті українського народу.

Про це повідомила Світлана Онищук на своїй сторінці у Facebook.

Під час проповіді Блаженніший Святослав відзначив неймовірну силу до життя і незламну віру наших воїнів, яких вчора відвідав в одному з медичних закладів Івано-Франківська.

Після святкового богослужіння прикарпатські воїни передали Главі УГКЦ бойовий стяг та подякували за молитовну підтримку українського війська.

Отримали благословення від Блаженнішого Святослава й родини загиблих захисників. Опісля богослужіння вони побували в Галицькому НПП.

“Дякую усім родинам, які відгукнулися на наше запрошення та долучилися до спільної молитви. Нехай благословення та молитва Блаженнішого стане надійною опорою та дарує сили пережити біль втрати”, – додала керівниця області.

Сьогодні ми відзначаємо 20-ту річницю від дня створення Повітряних Сил Збройних Сил України


Дякуємо кожному військовослужбовцю Повітряних Сил за віддану службу українському народові.

Ви продовжуєте демонструвати стійкість духу та з гідністю виконуєте покладені на вас обов’язки. Мирне небо в багатьох українських населених пунктах – це передусім ваша заслуга. Об’єднані, разом ми обов’язково звільнимо усі українські землі від російського агресора.

Наші мужні захисники українського неба довели всьому світові, що ворог ніколи не буде панувати в повітряному просторі нашої держави, а всі його плани, як і міфи про могутність російської зброї, розбилися об щит протиповітряної оборони України.

Дякуємо за вашу майстерність, професіоналізм, героїзм і самовіддане служіння українському народові.