Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Month: Вересень 2024

Як налагодити ефективну антикорупційну роботу в органі місцевого самоврядування

Освітній серіал допоможе налагодити ефективну антикорупційну роботу в органах місцевого самоврядування. А також забезпечить прозорість у роботі ОМС в період повоєнної відбудови. (більше…)

Керівництво РДА та голови фракцій Надвірнянської міської ради зустрілися для вирішення актуальних питань

Перший заступник голови Надвірнянської районної державної адміністрації Ростислав Стасько провів робочу зустріч з головами фракцій Надвірнянської міської територіальної громади та секретарем міської ради Тарасом Пекарським. (більше…)

Держава реєструє власний бренд “Зроблено в Україні”

Уряд затвердив зображення торговельної марки для товарів, вироблених в Україні – “Зроблено в Україні”, ним безкоштовно зможе користуватися бізнес, громадські організації та держустанови. (більше…)

Підготовлено хороший, сильний зміст військового пакета Плану перемоги – звернення Президента

Дорогі українці, українки!

Коротко про сьогодні. Перше – нарада щодо військового наповнення нашого Плану перемоги для України. Разом працював із військовим командуванням. Підготовлено хороший, сильний зміст для військового пакета – саме того, що може відчутно зміцнити Україну згідно з Планом перемоги. (більше…)

ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ “УКРАЇНА ДЛЯ КОЖНОЇ ДИТИНИ” Кожна дитина в Україні повинна зростати в безпечній та турботливій

Кожна дитина в Україні повинна зростати в безпечній та турботливій сім’ї, мати можливість для повноцінного та гармонійного розвитку. (більше…)

«Україна для кожної дитини»: дізнайтеся, як прийняти дитину в родину

ВУкраїні тисячі дітей зростають без сім‘ї та позбавлені батьківської турботи. Але для кожної дитини сім’я – це можливість зростати в любові та безпеці, відчувати турботу, долати разом труднощі. Сімейні форми виховання, усиновлення та послуга патронату можуть дати дітям стабільне майбутнє, а родинам — радість від турботи про інших. (більше…)

Реєстрацію на другий сезон Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги відкрито

Ти готовий? Тоді скоріше переходь на сайт https://scl.gov.ua, реєструй свою команду і змагайся за звання чемпіонів проєкту.

Ми віримо в тебе! Ти найкращий! Давай запалювати світ українського учнівського спорту разом. (більше…)

Усе про одруження по відеозв’язку в «Дії»

Дієві, ви неймовірні. Тільки запустили одруження в «Дії», як ви створили шалений попит на сервіс! Команда «Дії» щаслива, що українці витрачають час на життя та його найцінніші моменти. (більше…)