Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Вересень 20, 2024

Світлана Онищук: У нашому суспільстві мають шанувати права кожного

Належне ставлення має бути і до підопічних інтернатних установ з боку працівників та оточення. Про це йшлося під час наради, яка відбулася з ініціативи голови обласної державної адміністрації – начальниці обласної військової адміністрації Світлани Онищук, під головуванням директора департаменту соціальної політики Івано-Франківської ОДА Володимира Лемчака з керівниками інтернатних установ області. Захід проходив за участю регіонального координатора взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради з прав людини в Івано-Франківської області Світлани Дем’янчук. (більше…)

Законопроєкт «Про державний аграрний реєстр» ухвалено в цілому

Як повідомили в департаменті агропромислового розвитку обласної державної (військової) адміністрації, Верховна Рада України ухвалила в цілому законопроект № 11063-д «Про Державний аграрний реєстр». Законопроєкт підтримали 267 депутатів. (більше…)

Людмила Сірко: Допомагаючи дітям формувати психологічну стійкість, ми озброюємо їх умінням вирішувати життєві проблеми

Заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко та регіональна координаторка Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Лариса Підвербецька побували в Івано-Франківській дитячій художній школі, де проводився день спільнодії «Творчість, як складова нашої стійкості» для шістнадцяти діток, які тут навчаються. (більше…)

На Прикарпатті проведено спортивні змагання за участю дітей загиблих військовослужбовців

Вчора в рамках проєкту “Турбота про родину Героя” та з нагоди Дня фізичної культури та спорту було проведено спортивні змагання за участю дітей загиблих військовослужбовців зі Снятинської громади. (більше…)

Петро Хмельовський ознайомився з технічною базою закладів освіти Пасічнянської громади

Перебуваючи з робочою поїздкою в Пасічнянській тергромаді, начальник районної військової адміністрації Петро Хмельовcький разом із керівником апарату райдержадміністрації Миколою Кравчуком та головою Андрієм Гундою побували у закладах освіти, медицини, соціальної сфери. (більше…)