Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Вересень 23, 2024

У департаменті фінансів ОДА відбулася нарада з представниками райдержадміністрацій

Під керівництвом директора департаменту фінансів облдержадміністрації Наталії Кучми відбулась нарада з керівниками Верховинської, Івано-Франківської, Калуської, Коломийської, Косівської, Надвірнянської райдержадміністрацій та начальниками структурних підрозділів з питань фінансів. (більше…)

На Прикарпатті триває реалізація соціального проєкту «Турбота про родину Героя»

Урамках соціального проєкту «Турбота про родину Героя», який ініціювала голова обласної державної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук, в межах туру одного дня м.Тлумач прийняло родини загиблих Захисників, зниклих безвісти військовослужбовців, що брали участь у відбитті військової агресії рф проти України, ветеранів війни та їх родини, – жителів Тлумацької громади. (більше…)

Увага! Національним Фестивалем „Код Нації” оголошено проведення Тестування до Міжнародного дня миру

Освітньою платформою Національного Фестивалю „Код Нації” оголошено проведення Тестування до Міжнародного дня миру, яке покликане відзначити цю подію та наблизити такий бажаний для кожного українця Мир! Усі охочі мають чудову можливість не лише перевірити свої знання та отримати відповідний сертифікат, а й стати частиною великої справи – поширення миру та гармонії у світі. Методичне забезпечення Тестування здійснюється Освітньою платформою Фестивалю. (більше…)

Бета-тест Нацкешбеку в Дії: Відповіді на найпопулярніші запитання про сервіс та програму

Українці зможуть щомісячно отримувати до 3 000 грн за купівлю товарів українського виробництва. Для цього треба просто доєднатись до програми Національного кешбеку — і купувати товари українського виробництва в магазинах-учасниках. (більше…)

Саме цієї осені вирішується, що буде далі в цій війні, – звернення Президента

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!

Розпочинаємо візит у Сполучені Штати. Зараз летимо в Пенсильванію. Особливий візит. Потім Нью-Йорк, Вашингтон. Саме цієї осені вирішується, що буде далі у цій війні. Разом із партнерами можемо посилити наші позиції, як потрібно для нашої перемоги, спільної перемоги, – для дійсно справедливого миру. (більше…)