Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Вересень 24, 2024

Івано-Франківська область на другому місці серед регіонів України за рівнем працевлаштування учасників бойових дій

Одним з питань на порядку денному сьогоднішньої онлайн-наради голови облдержадміністрації Світлани Онищук з головами районних військових адміністрацій, територіальних громад, керівниками структурних підрозділів ОДА, правоохоронних органів та територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади було питання послуг служби зайнятості населенню Прикарпаття, зокрема учасникам бойових дій. Про це доповіла заступниця директора Івано-Франківського обласного центру зайнятості Ольга Шевчук. (більше…)

Питання підготовки до опалювального періоду – на особливому контролі обласної влади

Під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації, голови обласного оперативного штабу Вадима Созоника відбулося засідання обласного оперативного штабу із забезпечення сталого проходження опалювального сезону, організації упередження аварій та проведення оперативних відновлювальних робіт на об’єктах життєзабезпечення області в осінньо-зимовий період 2024/25 року. (більше…)

Для придбання житла для великих прийомних родин область отримала державну субвенцію у сумі понад 45 млн грн., – Світлана Онищук

Сьогодні під керівництвом голови обласної державної адміністрації – начальниці обласної військової адміністрації Світлани Онищук відбулася нарада за участю її заступників, голів районних військових адміністрацій, керівників територіальних громад, структурних підрозділів ОВА, правоохоронних органів та територіальних підрозділів центральних органів влади. Було розглянуто питання про придбання за кошти державної субвенції житла для великих прийомних родин, які тимчасово переміщені (евакуйовані) в Івано-Франківську область. (більше…)

Світлана Онищук: Всебічна підтримка захисників – одне з пріоритетних завдань на сьогодні

Це питання сьогодні обговорили на нараді під керівництвом голови обласної державної адміністрації – начальниці обласної військової адміністрації Світлани Онищук зі структурними підрозділами ОВА, керівниками відповідних служб, районних військових адміністрацій та головами територіальних громад Прикарпаття. (більше…)

Представники Івано-Франківської області виграли 5 ґрантових проєктів

Оприлюднені результати Першого конкурсного відбору за тематичною ціллю «Культура» Програми транскордонного співробітництва «Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2021-2027». Затверджено 12 проєктних пропозицій із загальним бюджетом понад 4 млн євро. (більше…)

Запрошуємо зацікавлених осіб взяти участь у відборі на посаду фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб

При районній державній адміністрації утворюється Комісія з відбору кандидатів на посаду фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб.
Представники інституту громадянського суспільства можуть подати свого кандидата для включення до складу Комісії. (більше…)

Обʼєднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють» шукає воїнів, які готові битися за Україну!

Нам потрібен саме ти!

Обʼєднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють» шукає воїнів, які готові битися за Україну! (більше…)

Людмила Сірко зустрілася із представниками Благодійної організації «Благодійний фонд діти Героїв»

Відбулася онлайн-зустріч заступниці голови обласної державної адміністрації Людмили Сірко із представниками Благодійної організації «Благодійний фонд діти Героїв», під час якої обговорили можливості надання допомоги дітям, які втратили одного чи обох батьків унаслідок російської війни в Україні. Мова йшла про надання фінансової, гуманітарної допомоги, психологічної реабілітації та надання тимчасового прихистку. (більше…)

663 тисячі українців, які долучилися до програми «Національний кешбек», вже бачать свій кешбек в Дії. Усього їм нарахували 23,6 млн грн. Такі головні підсумки третього тижня бета-тестування програми.

«Частина банків — партнерів вже налаштували передачу даних про транзакції. Це дозволило обрахувати і відобразити в Дії кешбек за покупки їх клієнтів за період з 2 по 22 вересня. Це хороший привід зробити нові покупки українських товарів і побачити, як швидко відобразиться кешбек. Для низки банків тестування систем ще тривають», — зазначила Перша віцепрем’єр-міністерка України – Міністерка економіки України Юлія Свириденко. (більше…)