Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Вересень 27, 2024

Ростислав Стасько провів нараду з головами територіальних громад району

Під керівництвом першого заступника голови Надвірнянської РДА Ростислава Стаська відбулася нарада з головами територіальних громад району. В засіданні взяли участь заступниця голови райдержадміністрації Леся Свідрак, керівник апарату Микола Кравчук, в.о. начальника Надвірнянського РТЦК та СП Сергій Юрчак. Учасники обговорили актуальні питання безпеки та соціальної політики. (більше…)

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з президентом США Джозефом Байденом та віцепрезиденткою США Камалою Гарріс і представив їм План перемоги.

Глава Української держави подякував Джозефу Байдену за рішучу підтримку та рішення, які допомагають захищати Україну та українців. (більше…)

В Івано-Франківську відбувся ІІ науково-просвітницький форум «Кордон мужності та героїзму»

Сьогодні в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника провели ІІ науково-просвітницький форум «Кордон мужності та героїзму» з нагоди Дня захисників та захисниць України. Крім Івано-Франківська, він також відбудеться в інших містах. (більше…)

Ще дві родини наших полеглих Захисників відправились на відпочинок у Карпати

У межах проєкту «Турбота про родину Героя», який ініціювала Світлана Онищук, дві родини наших полеглих Героїв вирушили на тижневий відпочинок. (більше…)