Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Жовтень 28, 2024

У Комітеті Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування відбулися слухання, в яких взяли участь представники ОДА

24 жовтня 2024 року начальник управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації Андрій Пліхтяк взяв участь у слуханнях в Комітеті Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування на тему: «Правові засади функціонування ефективної системи природоохоронних територій та обʼєктів як основи для збереження і відновлення біорізноманіття: актуальні питання». (більше…)

Шеринг документів у сервісних центрах Пенсійного фонду України

Для отримання значної кількості послуг у територіальних органах Пенсійного фонду України можна обійтись без ксерокопій, сканкопій чи фотографування основних особистих документів, як-то біометричний паспорт у формі ID-картки, реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП) чи свідоцтво про народження. Для цього в сервісних центрах Пенсійного фонду України реалізовано можливість використання електронних документів з мобільного застосунку «Дія» за допомогою шерингу. (більше…)