Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Надвірнянщина долучилася до VI благодійного аукціону

Цими днями відбувся VI благодійний аукціон, який прошов на Коломийщині на підтримку захисників 102 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщини. Надвірнянський район теж долучився до доброї справи і надав чотири унікальних лоти, які представив начальник Надвірнянської РВА Петро Хмельовський:

Лот 1: Бартка – гуцульський топірець ручної роботи Цей унікальний виріб, створений відомим майстром Тарасом Стринадюком з Косова, є символом сили та духу Карпат. Лот люб’язно наданий Карпатським волонтерським центром в особі Андрія Мартищука. Продали за 40 тис. грн.

Лот 2: Картина «Дівчина, яка йде назустріч своєму майбутньому» (або «Відродження») Ця картина – символ віри та надії на світле майбутнє України. Цей витвір мистецтва люб’язно переданий Івано-Франківською художницею та бізнес-леді Оленою Арутюновою на благодійний аукціон у Яблуниці «Від нуля до життя», з підтримкою Карпатського волонтерського центру в особі Андрія Мартищука. Її продали за 80 тис. грн.

Лот 3: Картина «Мойсей – пророк та лідер». Ця картина зображує величну постать Мойсея, єврейського пророка, який вів свій народ через пустелю до обіцяної землі. Картина створена у 1993 році місцевим художником і меценатом Василем Мотруком. Це вражаюче полотно наповнене символізмом та є відображенням непростого шляху кожної нації до її великої мети. Картина продана за 40 ти. грн.

Лот 4: Футбольний м’яч ФК «Шахтар» з підписами гравців клубу, який надали «група компаній ДТЕК» і ФК «Шахтар». За нього вдалось вторгувати – 50 тис. грн.

Петро Хмельовський подякував усім людям доброї волі, які надали цікаві лоти, зокрема, підприємцям-керівникам БФ Андрію Мартищуку, Олександру Редьці, голові Яремчанської територіальної громади Андрію Мироняку та «групі компаній ДТЕК» ФК «Шахтар».

«Дякую кожному! Ми вкотре довели, що разом можемо більше. І лише разом до справедливої Перемоги України», – зауважив очільник району.
У підсумку аукціону зібрано понад 2,5 млн гривень, які будуть спрямовані на підсилення наших тероборонівців.

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *