Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Впорядковано перелік документів, які подаються батьками багатодітних сімей для отримання посвідчення, що підтверджує їхній статус

Постановою Уряду внесено зміни до Порядку виготовлення і видачі посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї.

Постановою Уряду внесено зміни до Порядку виготовлення і видачі посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї.

Рішенням, яке прийняте на виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення гарантій дотримання прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», встановлено, що довідка про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб діє безстроково. Відповідно, проставляти відмітки ДМС про реєстрацію місця проживання не потрібно.

Крім того, прийнятою постановою врегульовано питання забезпечення бланками посвідчень батьків багатодітних сімей, у складі яких є діти у віці від 18 до 23 років, які навчаються за кордоном за денною формою навчання.

Зокрема, до переліку документів, які необхідні для видачі зазначених посвідчень, необхідно подати копію довідки з навчального закладу (навчання дитини за межами України) з перекладом на українську мову, вірність якого засвідчена нотаріусом.

Текс постанови № 721

 

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *