Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Вітання голови райдержадміністрації Олександра Кеніза з нагоди Дня працівників прокуратури!

Шановні працівники та ветерани органів прокуратури!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників прокуратури!

Шановні працівники та ветерани органів прокуратури!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників прокуратури!
Обравши цювідповідальну професію, кожен із вас свідомо став людиною, яка чесно і сумлінно має служити високим ідеалам правової держави, бути взірцем чуйного ставлення і високого фахового рівня у відносинах з громадянами. Ваша повсякденна робота, спрямована на утвердження верховенства закону, зміцнення правопорядку, захисту прав і свобод людини та громадянина здобула прокуратурі авторитет як одної з найбільш ефективних державних інституцій.
В день професійного свята я адресую найкращі побажання усім працівникам органів прокуратури. Бажаю вам щастя, здоров'я та достатку. Нехай завжди будуть успішними усі ваші починання на благо людей та в ім'я закону. Упевнений, що суспільство гідно оцінить справжній професійний подвиг прокурорів і слідчих, для яких совість, честь та закон були, є і залишатимуться непорушними і незамінними дороговказами на шляху до людського та професійного успіху.
Зі святом,

Голова районної
державноїадміністрації                                                                                      Олександр Кеніз

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *