Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Урочистості до Дня енергетика

В рамках відзначення Дня енергетика в актовому залі філії Надвірнянський РЕМ АТ “Прикарпаттяобленерго” відбулись урочистості.
Привітати енергетиків завітали перший заступник голови районної державної адміністрації Богдан Зеленчук, голова районної ради Іван Гурмак, міський голова Зіновій Андрійович.
Керівники району висловили слова вдячності та поваги усім, хто присвятив цій сфері діяльності власне життя, кому тисячі сімей нашого району завдячують теплом і світлом у своїх домівках. «Від вашої роботи залежить світло та тепло в наших оселях, стабільне функціонування промисловості, транспорту, зв’язку та соціальної сфери. Бажаю всім енергетикам нашого міста безаварійної роботи, впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я, добра, успіхів та благополуччя Вам та Вашим сім’ям!», – зазначив Богдан Зеленчук. Директор філії Дмитро Буняк також привітав колег та подякув за щоденну сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків. Побажав нових виробничих досягнень і здобутків, міцного здоров’я і мирного неба, достатку та затишку в родинах.
На завершення заходу керівництво району нагородило грамотами за сумлінну працю та професіоналізм в роботі та з нагоди свята кращих працівників філії.

 

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *