Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Петро Хмельовський: головне – військовий та його родина не мають бути сам на сам у своїх проблемах та запитах

Сьогодні начальник Надвірнянської РВА Петро Хмельовський провів робочу нараду з керівництвом Надвірнянського РТЦК та СП, управління соціального захисту населення РДА. Також долучився командир 76-го окремого батальйону територіальної оборони Назар Грицюк.

Учасники зібрання заслухали інформацію Надвірнянського РТЦК та СП з питань, пов’язаних зі статусом ветеранів, учасників бойових дій та загиблих захисників.  Окремо зупинилися щодо процедур оформлення документів для сімей загиблих захисників. Важливо щоб на рівні управління соціального захисту Надвірнянської РДА та Надвірнянського РТЦК та СП не було проблем. Начальник РВА попросив сприяти у вирішенні проблемних питань за їх зверненнями на місцевому рівні.

Також, Петро Хмельовський повідомив про те, що найближчим часом при райдержадміністрації буде створено управління з питань військової політики для пришвидшення процесів, пов’язаних із забезпеченням прав і свобод захисників та захисниць.

«Шанобливе та ввічливе ставлення до ветеранів війни та членів сімей загиблих – це найменше, чим ми можемо віддячити Героям, які стали на захист наших домівок, –  наголосив очільник району. Ми єдині і згуртовані, а отже – непереможні!».

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *