Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Петро Хмельовський зустрівся із головними редакторами районних ЗМІ

Начальник Надвірнянської районної військової адміністрації Петро Хмельовський  зустрівся із головним редактором газети «Народна воля», заслуженим журналістом України Іваном Гриджуком та директором ТРК «Надвірна» Іриною Кравець.

“Ви маєте величезну владу, ви доносите людям правду, дякую, що якісно робите свою справу та інформуєте мешканців про важливі події та проблеми”,– зазначив Петро Хмельовський.

Місцеві медійники акцентували увагу на фінансовій підтримці своїх редакцій та  розвиток медіа в регіоні. Окрім того порушили проблему передплати газети на 2024 рік через збільшені удвічі тарифи «Укрпошти», скорочення кількості листонош, доставка у ряд сіл пересувними відділеннями «Укрпошти», що створює незручності передусім для передплатників. Внаслідок цього чимало місцевих видань відмовляються від послуг «Укрпошти» і проводитимуть передплату власними силами за допомогою територіальних громад  та надійних багаторічних передплатників газети.

«Сьогодні у час війни надзвичайно важливо зберегти місцеві медіа. Інформаційна безпека, як на мене, є настільки ж важливою, як сфера безпеки та оборони нашої країни. Тому ми всі маємо працювати і підкласти плече підтримки. Ми не маємо права втратити те що було напрацьовано десятиліттями», – зауважив очільник району.

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *