Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Петро Хмельовський подякував волонтерам Надвірнянщини за допомогу захисникам України

В Надвірнянській районній військовій адміністрації відбулася робоча зустріч начальника РВА Петра Хмельовського з представниками волонтерського руху Надвірнянщини.
Під час зустрічі Петро Хмельовський поспілкувався з волонтерами, почув проблематику в умовах воєнного стану та обговорили перспективи подальшої співпраці. Зокрема, мова йшла про постанову КМУ, щодо нових правил постачання допомоги на фронт. Волонтери б’ють на сполох та шукають рішення аби змінити новий порядок.
З 1 грудня 2023 року набирає чинності постанова Кабінету Міністрів України № 953від 05.09.2023 року. Вона передбачає створення електронної декларації та публічні звіти розподілу гуманітарної допомоги. Нові правила стосуються товарів військового та подвійного призначення, що ввозяться в якості гуманітарної допомоги. А також одягу, продуктів харчування та засобів гігієни.

Також сторони обговорили низку питань щодо посилення співпраці, а саме напрацювати Меморадум між Надвірнянською РВА та волонтерським рухом, провести наступну зустріч у форматі бізнес, голови територіальних громад, керівництво Державної податкової інспекції у Надвірнянському районі, сервісного центру МВС та представників Управління Укртрансбезпеки в Івано-Франківській області.

– Ви багато зробили, але попереду ще чимало завдань. І ми маємо якісно використовувати весь наявний ресурс, щоб допомога нашим воїнам була дійсно ефективною, – наголосив під час зустрічі Петро Хмельовський. – Я завжди на зв’язку, завжди готовий включатись в роботу і допомагати, чим можу. У нас у всіх одна мета – захист нашої рідної країни.
Сьогодні у кожного українця свій фронт. Військові сміливо боронять Україну від агресора, а волонтери пліч-о-пліч із ними доставляють на передову все найнеобхідніше. Адже мета у нас одна – Перемога!

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *