Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Клопотання щодо отримання дозволу на викиди  забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

Повідомлення ТОВ «ТЕПЛОІНВЕСТСЕРВІС» про клопотання щодо отримання дозволу на викиди  забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

 

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання:  Товариство з обмеженою відповідальністю «ТЕПЛОІНВЕСТСЕРВІС» / ТОВ «ТЕПЛОІНВЕСТСЕРВІС»

Ідентифікаційний код ЄДРПОУ 39880486

Місцезнаходження суб’єкта господарювання, телефон, електронна пошта: 81135, Україна, Львівська обл., Львівський р-н, Солонківська, с. Зубра, вул. Стуса 6 Б.   Тел  (067)-282-63-08,    e-mail: teploinvestservic@gmail.com

Мета отримання дозволу на викиди: надання права експлуатувати існуючі об’єкти другої групи об’єктів за складом документів, у яких обґрунтовуються обсяги викидів, в залежності від ступеня впливу об’єкта на забруднення атмосферного повітря, з яких надходять в атмосферне повітря забруднюючі речовини або їх суміші, за умови дотримання встановлених відповідних нормативів граничнодопустимих викидів.

Відомості про наявність висновку з оцінки впливу на довкілля: виробнича діяльність, яку здійснює підприємство на майданчиках, що розглядаються (котельні), не підлягає оцінці впливу на довкілля та прямо не передбачена вимогами ч. 2 та ч. 3 ст. 3 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля».

Місцезнаходження об’єкта /промислового майданчика №1: 78442, Україна, Івано-Франківська обл., Надвірнянський р-н, Делятинська ТГ, селище Делятин, котельня №1.

Загальний опис об’єкта (опис виробництв та технологічного устаткування): Основна виробнича діяльність підприємства постачання пари, гарячої води та кондиційованого повітря (КВЕД 35.30). Об’єкт, що розглядається – котельня №1, що служить для теплопостачання будівель військової частини А-1807. В котельні облаштовано 3 водогрійні котли ARS KM 1500. Викиди забруднюючих речовин відбуваються при спалюванні твердого палива (пелет) в котлах.

Відомості щодо виду та обсягів викидів забруднюючих речовин: Оксиди азоту (оксид та діоксид азоту) у перерахунку на діоксид азоту – 2,27 т/рік, Оксид вуглецю – 23,49 т/рік, Речовини у вигляді суспендованих твердих частинок, недиференційованих за складом –  2,11 т/рік та парникові гази (CO2, CH4, N2O)  – 3691 т/рік.

Місцезнаходження об’єкта /промислового майданчика2: 78442, Україна, Івано-Франківська обл., Надвірнянський р-н, Делятинська ТГ, селище Делятин, котельня №2.

Загальний опис об’єкта (опис виробництв та технологічного устаткування): Основна виробнича діяльність підприємства постачання пари, гарячої води та кондиційованого повітря (КВЕД 35.30). Об’єкт, що розглядається – котельня №2, що служить для теплопостачання будівель військової частини А-1807. В котельні облаштовано 2 водогрійні котли ARS KM 1500. Викиди забруднюючих речовин відбуваються при спалюванні твердого палива (пелет) в котлах.

Відомості щодо виду та обсягів викидів забруднюючих речовин: Оксиди азоту (оксид та діоксид азоту) у перерахунку на діоксид азоту – 1,52 т/рік, Оксид вуглецю – 18,81 т/рік, Речовини у вигляді суспендованих твердих частинок, недиференційованих за складом –  1,31 т/рік та парникові гази (CO2, CH4, N2O)  – 2037,9 т/рік.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва, що виконані або/та які потребують виконання; перелік заходів щодо скорочення викидів, що виконані або/та які потребують виконання:  відповідно до Наказу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України №448 від 27.06.2023 р., заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій та заходи щодо скорочення викидів забруднюючих речовин не розробляються, оскільки викиди забруднюючих речовин відповідають вимогам Наказу Мінприроди №309 від 27.06.2006 р. та №177 від 10.05.2002 р.

 Дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів: нормативи гранично допустимих викидів дотримуються, тому природоохоронні заходи для їх досягнення не застосовуються.

Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству: для джерел викидів встановлено нормативи ГДВ згідно наказу міністерства охорони навколишнього природного середовища України №309 від 27.06.2006 р.; для речовин, на які не встановлені нормативи граничнодопустимих викидів відповідно до законодавства, встановлюються величини масової витрати г/с.

Зауваження та пропозиції громадськості щодо дозволу на викиди: можуть надсилатися до Івано-Франківської обласної держадміністрації за адресою: 76015, Івано-Франківська обл., м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, буд. 21,  e-mail: oda@if.gov.ua, тел. (0342) 55-20-07. Строки подання зауважень та пропозицій: протягом 30 календарних днів з дня публікації даного повідомлення.

 

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *