Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Різноманітні конкурси та майстер-класи, зробили світлини із улюбленими героями з відомих мультфільмів та наплічники отримали дітки, які проживають на Надвірнянщині

Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування з Надвірнянського району 26 серпня взяли участь в цікавій та пізнавальній програмі дозвілля організованою за сприянням голови Івано-Франківської ОВА Світлани Онищук за підтримки міжнародних партнерів і донорів .
16 дітей Надвірнянського району ( учні 1-4 класів) отримали наплічники зі шкільним інвентарем та мали можливість скуштувати смачну піцу, взяти участь у різноманітних конкурсах та майстер-класах, зробити світлини із улюбленими героями з відомих мультфільмів.

2 опікунам: Лавришину Василю Дмитровичу (Надвірнянська ТГ) та Шеверак Ганні Ярославівні (Делятинська ТГ) за значний особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері захисту прав та інтересів дітей, створення умов для їх всебічного розвитку, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня Незалежності України керівниця ОВА Світлана Онищук вручила грамоти.

Також, великим сюрпризом для дітей стали відвідини Івано-Франківського академічного обласного театру ляльок імені Марійки Підгірянки , де вони мали змогу переглянути виставу “Підкова на щастя” за мотивами твору Івана Франка.

Діти залюбки допомагали яскравим, усміхненим персонажам казки шукати своє щастя та омріяну волю.
Тож поверталися всі додому, наповнені позитивом та яскравими емоціями.

Дякую кожному, хто допомагав влаштувати для дітвори таке яскраве, насичене свято, що подарувало їм багато радості. Адже, дитячі усмішки – безцінні і ми маємо робити все можливе, аби їх було якомога більше.

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *