Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Петро Хмельовський ознайомився з технічною базою закладів освіти Пасічнянської громади

Перебуваючи з робочою поїздкою в Пасічнянській тергромаді, начальник районної військової адміністрації Петро Хмельовcький разом із керівником апарату райдержадміністрації Миколою Кравчуком та головою Андрієм Гундою побували у закладах освіти, медицини, соціальної сфери.
Керівник району оглянув приміщення закладів, де впродовж останніх років оновили матеріально-технічну базу, придбано сучасні телевізори, проектори, ноутбуки, мультимедійні дошки, багатофункціональні пристрої, акустичні системи. Пробурено свердловини для будівництва водопроводу з природних джерел для Зеленського ліцею, Черниківської гімназії, філії №2 (Постоята), філії №3 (Межибриця), філії №4 (Бухтівець) Пасічнянського ліцею. Проводяться поточні та капітальні ремонтні роботи ЗДО Пасічнянської громади.

Зокрема, відвідав Максимецьку гімназію, де ознайомився з технічною базою закладу. За кошти місцевого бюджету проведено реконструкцію та утеплення фасаду, зроблений капітальний ремонт їдальні, закуплено нове технологічне обладнання для харчоблока.

Петро Хмельовський поспілкувався із освітянами громади. Йшлося про нові проєкти, які реалізовує громада у сфері освіти, а також співпрацю з міжнародними донорами, роботу з дітьми вразливих категорій населення, покращення ментального здоров’я, зокрема Всеукраїнську програму підтримки ментального здоров’я “Ти як?”.

«Головна наша мета – забезпечити доступність і якість освіти для кожної дитини району, не залежно від того, де вона проживає у місті чи віддаленому селі», – зауважив начальник Надвірнянської РВА.

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *