Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з президентом США Джозефом Байденом та віцепрезиденткою США Камалою Гарріс і представив їм План перемоги.

Глава Української держави подякував Джозефу Байдену за рішучу підтримку та рішення, які допомагають захищати Україну та українців.

«Ми глибоко цінуємо те, що Україна й Америка стояли пліч-о-пліч із перших митей цього жахливого російського вторгнення. Ваша рішучість неймовірно важлива для нашої перемоги», – зазначив Володимир Зеленський.

Президент також подякував за оголошений пакет на 7,9 млрд доларів, який допоможе українським воїнам на передовій.

Джозеф Байден запевнив, що надасть Україні всю необхідну для перемоги підтримку, та повідомив про рішення збільшити безпекову допомогу.

Під час зустрічі з віцепрезиденткою США Глава держави подякував Камалі Гарріс за участь у першому Саміті миру й за незмінну підтримку України з боку Сполучених Штатів протягом усього цього часу.

Камала Гарріс зазначила, що це вже її сьома зустріч із Володимиром Зеленським, і запевнила в непохитній підтримці України. За її словами, США продовжать надавати безпекову допомогу, необхідну для перемоги України.

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *