Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ключові завдання на тиждень, а також чимало важливих для області питань обговорили на нараді під керівництвом Світлани Онищук


Під керівництвом голови обласної державної адміністрації – начальниці обласної військової адміністрації Світлани Онищук відбулася робоча нарада із заступниками та керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації.

Насамперед керівниця області подякувала за сумлінну працю у розвитку цифровізації краю заступникові Богданові Футерку, з яким пліч-о-пліч долали чимало викликів – спершу пандемію коронавірусу, а відтак війну.

«Цього тижня – акцент на наших захисниках та захисницях, – зазначила Світлана Онищук. – 1 жовтня,у день Покрови Пресвятої Богородиці, усією країною віддаємо шану всім борцям за незалежність України різних часів. А також цього тижня вшановуємо вчителів, на яких покладена особлива місія – навчати, виховувати майбутні покоління українців».

Також йшлося про підтримку місцевого бізнесу та товаровиробників. Цієї суботи відбудеться вже другий у цьому сезоні ярмарок сільськогосподарської продукції. Керівництво області запрошує всіх підтримати наших місцевих виробників та придбати їхню продукцію.

Окрім того, обговорили низку важливих питань та визначили завдання на найближчий тиждень.

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *