Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Світлана Онищук: Бізнес на Прикарпатті має розвиватись, адже це робочі місця, сплата податків та підтримка обороноздатності країни


Їхню продукцію ви можете знайти на полицях всіх відомих торговельних мереж України, адже підприємство забезпечує виробами 6 % вітчизняного ринку і експортує власні товари в Румунію та Болгарію. А працює компанія у нас – на Рогатинщині.

Свою діяльність ТОВ «Голд Дроп Україна», яке спеціалізується на виготовлені та розливі мийних, чистильних та косметичних засобів (понад 250 найменувань), розпочало 23 роки тому. За добу на підприємстві розливають майже 120 тонн продукції. 90 % сировини імпортують з країн Європи.

Під час робочої поїздки у Рогатинську громаду голова обласної державної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук побувала на підприємстві та ознайомилася із технологічними процесами.

Виробництво, на якому працюють 59 працівників, устатковано сучасними автоматизованими лініями. Значну увагу тут приділяють якості та безпеці продукції на всіх етапах її виробництва – від моменту відбору сировини до моменту створення готового продукту.

Поряд з цим допомагають війську: чимало колишніх працівників сьогодні служать у лавах ЗСУ. А ще закупили техніку, автомобілі, які теж відправили на передову.

«Бізнес на Прикарпатті має розвиватись, адже це робочі місця, сплата податків та підтримка обороноздатності країни», – зазначила Світлана Онищук.

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *