Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Практичний тренінг із державними службовцями Надвірнянської РДА

Фахівці Карітас-Надвірна у складі керівниці Центру життєстійкості для підтримки та зміцнення ментального здоров’я людей Світлани Будзак, соціального менеджера Уляни Томашик та практичного психолога Романа Галюка провели практичний тренінг із державними службовцями Надвірнянської РДА.
Терапія для дорослих підходить іноді краще як дітям, каже соціальна працівниця і додає, що за допомогою цього методу легше пережити внутрішні конфлікти, тривогу, страхи, стрес.
Із психологом на зустрічі говорили про Життєстійкість – витривалість, стійкість, загартованість, здатність витримувати та долати життєві труднощі зберігаючи емоційне здоров’я та ефективність у діяльності. Також службовці проходили тест на вигорання.

Ініціатива реалізується Надвірнянським Карітасом у співпраці з офісом соціальних послуг Надвірнянської міської ради за фінансування Міністерства соціальної політики України в рамках Всеукраїнської програми «Ти як?» Першої леді Олени Зеленської.

«Маємо на меті допомогти кожній людині навчитися долати стресові ситуації, відновлюватися та залишатись включеним у життя», – зазначила під час заходу заступниця голови райдержадміністрації Леся Свідрак.

Дякуємо представникам Карітасу за візит, цінні поради, підтримку та рекомендації для вдосконалення роботи!

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *