Керівники району відвідали підприємства «Добробут Прикарпаття» та «М’ясо Карпат»
Сьогодні, 23 березня, голова райдержадміністрації Олександр Кеніз, голова районної ради Іван Гурмак, заступники голови райдержадміністрації Іван Тодорук і Богдан Зеленчук, начальник відділу агропромислового розвитку РДА Михайло Клюфінський та головний лікар ветеринарної медицини району Іван Гурмак відвідали з робочим візитом ТОВ «Агрофірма «Добробут Прикарпаття», що у селі Перерісль. Основним напрямком роботи цього підприємства є вирощування індиків.
ТОВ «Агрофірма «Добробут Прикарпаття» в селі Перерісль – директор Пристай Ігор Романович. За минулий рік вироблено – більше 3тис. тонн м’яса індиків. Станом на сьогоднішній день утримується 33тисячі штук індиків. Підприємство обслуговується офіційним лікарем ветеринарної медицини. Укладено договори на проведення лабораторних досліджень в акредитованих лабораторіях для отримання супровідних документів.
Посадовці оглянули чотири приміщення по відгодівлі індиків, забійний цех, очисні споруди, морозильну камеру для зберігання санвідходів та побутові приміщення.
Під час огляду підприємства заступник директора ТОВ «Агрофірма «Добробут Прикарпаття» Мирослав Гулик розповів, що унікальною особливістю підприємства є той факт, що все обладнання, система менеджменту та контролю якості, технології виробничих циклів походять з країн Європейського Союзу і відповідають найвищим світовим стандартам.
На даний час на підприємстві працює 75 працівників, в тому числі 35 з них жителі с. Перерісль. Середня заробітна плата працівників птахофабрики становить 2,5 тис. грн., люди соціально захищені.
Також побували на ПП «М'ясо Карпат» в м. Надвірна. На даному підприємстві проводиться забій, обробка та розфасовка м’яса великої рогатої худоби та свинини. Дане підприємство нещодавно розпочало свою діяльність. Зараз на підприємстві працює близько 20 працівників, а у перспективі розширення виробництва.
За словами директора Ігоря Шумського заключена угода на поставку ВРХ з ТзОВ "Бучачагрохлібпром" Тернопільської області. Він зазначив, що в цеху працює нова сучасна лінія по переробці м’яса, придбана в Польщі.
Сьогодні, 23 березня, голова райдержадміністрації Олександр Кеніз, голова районної ради Іван Гурмак, заступники голови райдержадміністрації Іван Тодорук і Богдан Зеленчук, начальник відділу агропромислового розвитку РДА Михайло Клюфінський та головний лікар ветеринарної медицини району Іван Гурмак відвідали з робочим візитом ТОВ «Агрофірма «Добробут Прикарпаття», що у селі Перерісль. Основним напрямком роботи цього підприємства є вирощування індиків.
ТОВ «Агрофірма «Добробут Прикарпаття» в селі Перерісль – директор Пристай Ігор Романович. За минулий рік вироблено – більше 3тис. тонн м’яса індиків. Станом на сьогоднішній день утримується 33тисячі штук індиків. Підприємство обслуговується офіційним лікарем ветеринарної медицини. Укладено договори на проведення лабораторних досліджень в акредитованих лабораторіях для отримання супровідних документів.
Посадовці оглянули чотири приміщення по відгодівлі індиків, забійний цех, очисні споруди, морозильну камеру для зберігання санвідходів та побутові приміщення.
Під час огляду підприємства заступник директора ТОВ «Агрофірма «Добробут Прикарпаття» Мирослав Гулик розповів, що унікальною особливістю підприємства є той факт, що все обладнання, система менеджменту та контролю якості, технології виробничих циклів походять з країн Європейського Союзу і відповідають найвищим світовим стандартам.
На даний час на підприємстві працює 75 працівників, в тому числі 35 з них жителі с. Перерісль. Середня заробітна плата працівників птахофабрики становить 2,5 тис. грн., люди соціально захищені.
Також побували на ПП «М'ясо Карпат» в м. Надвірна. На даному підприємстві проводиться забій, обробка та розфасовка м’яса великої рогатої худоби та свинини. Дане підприємство нещодавно розпочало свою діяльність. Зараз на підприємстві працює близько 20 працівників, а у перспективі розширення виробництва.
За словами директора Ігоря Шумського заключена угода на поставку ВРХ з ТзОВ "Бучачагрохлібпром" Тернопільської області. Він зазначив, що в цеху працює нова сучасна лінія по переробці м’яса, придбана в Польщі.
0 Коментарі