Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

1627 команд із 461 школи Івано-Франківщини вже зареєструвалися на участь у загальнонаціональному проєкті «Всеукраїнські шкільні ліги Пліч-о-пліч»

За ініціативи Президента України Володимира Зеленського, Міністерства освіти і науки та Міністерства молоді та спорту України в державі реалізується загальнонаціональний проєкт «Всеукраїнські шкільні ліги Пліч-о-пліч».

Наша область активно долучається до проєкту і вже зараз 1627 команд із 461 освітнього закладу Івано-Франківщини зареєструвалися на участь у «Всеукраїнських шкільних лігах Пліч-о-пліч».

Найпопулярнішими видами спорту серед прикарпатських школярів, за попередніми підсумками реєстрації, є волейбол, баскетбол та футзал. Саме на змагання з цих видів спорту є найбільше заявок від учасників проєкту.

Зараз зареєструвалося 319 команд дівчат та 355 команд юнаків у змаганнях з волейболу. Розіграти першість з баскетболу готові 227 команд юнаків та 155 команд дівчат, а з футзалу – 355 команд. На участь у змаганнях зі спортивного орієнтування подали заявки 77 команд, а з черліденгу – 102.

Нагадуємо, реєстрація учасників триватиме до 1 лютого. Тож, встигніть подати заявку на участь у «Всеукраїнські шкільні ліги Пліч-о-пліч».

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *