Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Month: Серпень 2023

Обережно, аферисти-банкіри: поліцейські Прикарпаття застерігають мешканців області від шахрайських схем

Гроші зникають з рахунків громадян після того, як вони повідомляють конфіденційні дані банківських карток невідомим особам. (більше…)

Світлана Онищук: На Прикарпатті активно реалізовується соціальний проєкт «Турбота про родину Героя»

Голова обласної державної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук розповіла, що у рамках проєкту  «Турбота про родину Героя» дві родини наших полеглих захисників впродовж останніх літніх днів перебувають на відпочинку та оздоровленні. (більше…)

Чи субсидія нараховується, якщо є борг за житлово-комунальні послуги

Міністерство соціальної політики України надає роз’яснення.

У разі звернення з повним пакетом документів (заява+декларація) набір комунальних послуг, на які домогосподарство хоче отримувати житлову субсидію, зазначається в заяві. (більше…)

Відбулось засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при районній військовій адміністрації

Під головуванням в.о.начальника Надвірнянської РВА Лесі Свідрак відбулось засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при районній військовій адміністрації. (більше…)

Питання розмінування – це питання відновлення економіки: тези засідання Президії Конгресу

Серед питань, які порушували мешканці громад в рамках Розширеного засідання Президії Конгресу, йшлося про необхідність залучення додаткових підрозділів з розмінування території області та надання додаткової спецтехніки. З відповідним зверненням виступили представники села Твердомедове Великоолександрівської селищної територіальна громада, 98% території якої – сільськогосподарські землі. Рівень розмінування складає 5%. Питання розмінування – це питання відновлення економіки.

(більше…)

Бойовий шлях наших “Едельвейсів” відтепер можна побачити у сучасному 3D музеї , – Світлана Онищук

Перейшовши за посиланнями, ви потрапляєте у 3D музей бойової слави 10 окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс», де представлено військові трофеї «десятки», починаючи з 2014 року з часу АТО – ООС. Усе те, що наші воїни здобули в боях. (більше…)

Громадські організації, які опікуються людьми з інвалідністю, можуть отримати державну підтримку в розмірі до півмільйона гривень

Громадські об’єднання, що надають соцпослуги людям з інвалідністю, можуть отримати у 2023 році державну підтримку в розмірі до 500 тис. грн

Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю приймає конкурсні проєкти до 7 вересня поточного року. (більше…)

Муніципальна няня: що треба знати батькам

Для допомоги батькам у догляді за малечею  ще у  2019 році в Україні було запроваджено соціальну допомогу – «муніципальна няня», грошова допомога молодим сім’ям від Уряду країни. (більше…)

Чи може дитина без щеплення КПК відвідувати дитячі заклади

Як повідомляють у Івано-Франківському обласному центрі контролю та профілактики хворобдітям, які не отримали щеплень згідно з Календарем профілактичних щеплень, не дозволено відвідувати дитячі заклади (згідно зі статтею 15 Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб”). (більше…)