Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Серпень 18, 2023

В ОДА розпочався прийом документів для створення Ради з питань ВПО при Івано-Франківській ОВА: як взяти участь

З18 серпня розпочався прийом документів для формування Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Івано-Франківській обласній військовій адміністрації (ОВА). (більше…)

Протезування в Україні — безоплатне. Держава гарантує встановлення якісних протезів, а також покриває їх обслуговування та, за потреби, ремонт

Нагадуємо, що для отримання якісного протеза не потрібно чекати встановлення інвалідності. (більше…)

Соціально-психологічне відновлення військовослужбовців та допомога їх сім’ям є сьогоднішнім пріоритетом, – Людмила Сірко

Сьогодні під керівництвом заступниці голови обласної державної адміністрації Людмили Сірко відбулася нарада щодо участі прикарпатських фахівців у пілотному проєкті соціального відновлення військовослужбовців та членів їхніх сімей. У заході взяли участь керівники та працівники департаментів соціальної політики, охорони здоров’я, освіти і науки ОДА та обласного центру соціальної служби. (більше…)

Родина нашого полеглого Захисника вирушила на відпочинок у Карпати

Умежах соціальної ініціативи голови обласної державної адмінстрації – начальниці обласної державної адміністрації Світлани Онищук «Турбота про родину Героя» ще троє діток з матір’ю вирушили сьогодні на відпочинок у мальовничі Карпати. (більше…)

Уряд розширив Проєкт єОздоровлення

Завдяки проєкту, який реалізується Мінсоцполітики, вперше батьки дитини, яка виховується в малозабезпеченій сім’ї та належить до таких категорій як дитина з інвалідністю (здатна до самообслуговування) або дитина з багатодітної сім’ї змогли отримувати кошти від держави на оздоровлення дитини. Ці кошти зараховуються на банківський рахунок одного з батьків і витрачати їх можна виключно на придбання путівки до дитячого табору (більше…)

«Пліч-о-пліч»: прикарпатські бригади відновлюють оселі на Херсонщині

Івано-Франківщина – один з регіонів України, які долучилися до проєкту «Пліч-о-пліч», що має на меті допомогти відбудувати громади Херсонщини, які найбільше постраждали від агресії росії. Наша область взяла під свій патронат село Давидів Брід Великоолександрівської територіальної громади Бериславського району Херсонської області. І зараз наші бригади відновлюють оселі на Херсонщині. (більше…)

Знайомтеся : командир мінометної батареї 102 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщини з позивним «Сова»

«Сова» – уродженець Коломийщини, навчався в Чернівецькому університеті на інженера-електротехніка, а після військової кафедри став артилеристом. (більше…)

Допомога Херсонщині в рамках проєкту «Пліч-о-пліч»

Урамках проєкту «Пліч-о-пліч» на відбудову населених пунктів Херсонщини, патронат над якими взяла й Івано-Франківська ОВА в рамках президентської ініціативи «Пліч-о-пліч», вирушили бригади прикарпатських будівельників. (більше…)