Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Серпень 21, 2023

У рамках ініціативи Світлани Онищук “Турбота про родину Героя” вдалося оздоровити більше 200 діток наших полеглих захисників

Восновному малеча відпочивала з матерями, 78 дітей прийняли табори та ще 6 діток із Верховинщини відправили на відпочинок за “Ребіалітаційною програмою для дітей загиблих героїв 2023”. (більше…)

Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді

Якщо ви активні, амбітні, креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління та маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах, – запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт серед молоді!  (більше…)

Громадська організація «Вест Юкрейн Діджитал» інформує: Продовжено прийом заявок на фінансову допомогу для релокованого бізнесу

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps в партнерстві з Громадською організацією «Вест Юкрейн Діджитал» продовжує прийом заявок в рамках відкритої Програми підтримки економічної стійкості України, спрямовану на надання фінансової допомоги для малого та середнього бізнесу, який знаходиться в процесі релокації через війну або вже релокований до Київської, Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської областей. Програма сприятиме підвищенню здатності ВПО та осіб, які постраждали внаслідок бойових дій, протистояти несприятливим соціальним та економічним умовам та допоможе бізнесу адаптуватися до мінливих умов та створити або зберегти робочі місця для ВПО та постраждалого населення. (більше…)

Як оформити цифрову картку єВідновлення в Ощадбанку

Для отримання виплат на відбудову житла українці мають оформити цифрову картку єВідновлення. Відтепер це можна зробити й у мобільному застосунку Ощадбанку, повідомляє пресслужба фінустанови. (більше…)

Допомога при сонячних опіках та при опіках від вогню

Краще запобігти сонячним опікам за допомогою захисного крему, легкого та закритого одягу та ховаючись від сонця в полуденні години, ніж потім мати справу з наслідками. (більше…)

Людмила Сірко: Турбота про ментальне здоров’я на Прикарпатті – один з важливих напрямків роботи обласної влади

18 серпня під керівництвом заступниці голови обласної державної адміністрації Людмили Сірко та в. о директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації Володимира Дзьомбака відбулося засідання колегії департаменту охорони здоров’я ОДА. Під час колегіальної наради було розглянуто питання щодо реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як» в області, в тому числі щодо реалізації пріоритетного проєкту Міністерства охорони здоров’я України “Охорона психічного здоров’я у структурі медичної допомоги”. (більше…)

Крок за кроком наближаємося до того, щоб шведські літаки «Гріпен» з’явилися в нашому небі – звернення Президента України

Дорогі українці, українки!

Сьогодні весь день працюємо у Швеції, зараз завершуємо день у Стокгольмі. Зброя для наших воїнів – це головне. Є результати, і це дуже потрібні результати. (більше…)

Чи мають право на субсидію ВПО

Міністерство соціальної політики України у мережі “Фейсбук” надає роз’ясненя про те, що внутрішньо переміщена особа, яка не зареєстрована, але фактично проживає у житловому приміщенні без укладення договору оренди, може отримувати субсидію. (більше…)

Ще три банки стали партнерами єВідновлення

Програма єВідновлення допомагає українцям відновлювати домівки, які постраждали від російської агресії. Тепер картку для виплат можна відкрити також в Ощадбанку, Банку Восток та Банку Кліринговий Дім. (більше…)