Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Вересень 8, 2023

«Пліч-о-пліч»: Прикарпатці відновлюють оселі на Херсонщині

Івано-Франківщина – один із регіонів України, які долучилися до проєкту «Пліч-о-пліч», що має на меті допомогти відбудувати громади Херсонщини, які найбільше постраждали від агресії росії. Наша область взяла під свій патронат село Давидів Брід Великоолександрівської територіальної громади Бериславського району Херсонської області. І зараз наші бригади відновлюють оселі на Херсонщині. (більше…)

Інформаційна кампанія “Оновлюй дані в ТЦК”

Комунікаційна кампанія “Оновлюй дані в ТЦК” спрямована на мотивацію українців оновлювати персональні дані у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки та бути готовими до спротиву російській агресії. Проєкт презентували громадськості заступник Міністра оборони України Ганна Маляр та представник Командування Сухопутних військ Збройних Сил України полковник Роман Горбач. (більше…)

Гіподинамія: як спонукати дитину рухатись більше

 Гіподинамія – брак рухової активності – це істотна загроза здоров’ю дітей і дорослих. Рух і тренування потрібні дітям для гармонійного фізичного розвитку і ментального здоров’я. Водночас сучасні діти в розвинених країнах, і Україні зокрема, потерпають від гіподинамії. Як допомогти їм рухатися більше? (більше…)

Картину, надану для благодійного аукціону Главою УГКЦ Святославом Шевчуком, продали за 300 тисяч гривень

Найдорожчим лотом, який вдалося продати під час ІІІ благодійного аукціону, стала картина “Символ віри, сили духа та перемоги”. (більше…)

НБУ ввів у обіг пам’ятну монету “Воєнна розвідка України” в честь професійного свята співробітників спецслужби

Присвячену воїнам-розвідникам монету презентували Голова Національного банку України Андрій Пишний та начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов. (більше…)